Bloemenabonnement Almere

Voorbeeld bloemen abonnement

Gratis thuisbezorgd

Bestel vandaag uw abonnement en krijg gratis bezorging. 

Stap 1. Kies soort boeket

Kies een bloemenabonnement Almere van Sister Sophy, wij bezorgen zowel bij woonhuizen als bedrijven. We kunnen via onze bloemenkoerier natuurlijk ook in Almere-buiten, Almere stad of zelfs net buiten Almere in bijvoorbeeld muiderberg of huizen bezorgen. Een bloemenabonnementen voor Almere kunt u helemaal zelf samenstellen. Wij noemen het een flexibel abonnement omdat u bepaalt wat, hoeveel, hoe groot en wanneer wij bezorgen.

 

BLOEMENABONNEMENT IN ALMERE

Sister Sophy bezorgt een bloemenabonnement in Almere. Tevens zal Sister Sophy zelf het boeket opmaken met super verse snijbloemen. Elke week maken onze professionele binders de boeketten  op onze unieke voorwaarden. Dus stijl, eerlijk, schoonheid staat voorop. U ontvangt op uw gewenste bezorgdag uw verse bloemen in een makkelijke verpakking. Klaar om op vaas te plaatsen.

 

BEZORGDAGEN ALMERE

U kunt uw boeket verse bloemen gratis laten bezorgen op een van de onderstaande bezorgdagen. 

- Woensdag
- Zaterdag

 

BEZORGING REGIO ALMERE 


Stel zelf uw bloemenabonnement voor Almere samen

Via bloemenabonnement.nl kunt u zelf je abonnement samenstellen. Eigenlijk is het geen abonnement meer maar gewoon een bestelling zoals jij het wilt. Wij maken wat jij wilt en bezorgen waar en wanneer jij wilt en voor de prijs die jij wilt. Ook in de regio Almere leveren wij een bloemenabonnement zoals jij dat wilt.

Momenteel bezorgen wij tweewekelijks de bloemen. Onze boeket bloemen staan gemiddeld 8 tot 14 dagen, dat is nog eens versgarantie.


Bloemenabonnement Almere voor oma, opa of tante

Veel bloemenabonnementen worden weggeven aan oma of opa in een verzorgingshuis. Oma en / of opa krijgt zo elke week, elke twee weken of elke maand een mooi vers boeket geleverd. De bloemen zitten goed verpakt en makkelijk in een vaas te plaatsen. Het boeket is namelijk al kant en klaar gemaakt.

We krijgen geweldige reacties van onze klanten over een bloemenabonnement voor oma of opa. Ook in de huizen Zorggroep Almere, Woonzorgcentrum de Toonladder, de Kiekendief of bijvoorbeeld de Overloop.

 

Stel zelf uw bloemenabonnement samen

 

 

 

PS: Wil je geen bloemenabonnement, maar eenmalig bloemen laten bezorgen in Almere? Bestel dan via de bloemist een mooie bos bloemen voor Almere (dus geen abonnement).