Bloemenabonnement Breda

Voorbeeld bloemen abonnement

Gratis thuisbezorgd

Bestel vandaag uw abonnement en krijg gratis bezorging. 

Stap 1. Kies soort boeket

Kies een bloemenabonnement Breda van Sister Sophy, wij bezorgen zowel bij woonhuizen als bedrijven. We kunnen via onze bloemenkoerier natuurlijk ook in Breda centrum, Breda Noord of zelfs net buiten Breda in bijvoorbeeld Etten-leur of Ter Aalst bezorgen. Een bloemenabonnementen voor Breda kunt u helemaal zelf samenstellen. Wij noemen het een flexibel abonnement omdat u bepaalt wat, hoeveel, hoe groot en wanneer wij bloemen bezorgen.

 

BLOEMENABONNEMENT IN BREDA

Sister Sophy bezorgt een bloemenabonnement in Breda. Tevens zal Sister Sophy zelf het boeket opmaken met super verse snijbloemen. Elke 2 weken maken onze professionele binders de boeketten op onze unieke voorwaarden. Dus stijl, eerlijk, schoonheid staat voorop. U ontvangt op uw gewenste bezorgdag uw verse bloemen in een makkelijke verpakking. Klaar om op vaas te plaatsen.

 

BEZORGDAGEN BREDA

U kunt uw boeket verse bloemen gratis laten bezorgen op een van de onderstaande bezorgdagen. 

- Woensdag
- Zaterdag

 

BEZORGING REGIO BREDA


Stel zelf uw bloemenabonnement voor Breda samen

Via bloemenabonnement.nl kunt u zelf je abonnement samenstellen. Eigenlijk is het een super vers abonnement precies zoals jij het wilt. Wij maken wat jij wilt en bezorgen waar en wanneer jij wilt en voor de prijs die jij wilt. Ook in de regio Breda leveren wij een bloemenabonnement zoals jij dat wilt. Momenteel bezorgen wij tweewekelijks de bloemen. Onze boeket bloemen staan gemiddeld 8 tot 14 dagen, dat is nog eens versgarantie.


Bloemenabonnement Breda voor oma, opa of tante

Veel bloemenabonnementen worden weggeven aan oma of opa in een verzorgingshuis. Oma en / of opa krijgen zo elke twee weken een mooi vers boeket bloemen geleverd. De bloemen zitten goed verpakt en zijn makkelijk in een vaas te plaatsen. Het boeket is namelijk al kant en klaar gemaakt.

We krijgen geweldige reacties van onze klanten over een bloemenabonnement voor oma of opa. Ook in de regio van de onze lieve vrouwekerk, in het Laurensziekenhuis, in de wijk Hofhuizen, begijnhog of bij het oude stadhuis. Maar net buiten Breda in de dorpen Bavel, Effen, Teteringen, Oosterhout of Prinsenbeek kunnen we ook een mooi abonnement laten bezorgen.

 

Stel zelf je bloemenabonnement samen

 

 

PS: Wil je geen bloemenabonnement, maar eenmalig bloemen laten bezorgen in Breda? Bestel dan via de bloemist een mooie bos bloemen voor Breda (dus geen abonnement).