Bloemenabonnement Dordrecht

Voorbeeld bloemen abonnement

Gratis thuisbezorgd

Bestel vandaag uw abonnement en krijg gratis bezorging. 

Stap 1. Kies soort boeket

Kies een bloemenabonnement Dordrecht van Sister Sophy, wij bezorgen zowel bij woonhuizen als bedrijven. We kunnen via onze bloemenkoerier natuurlijk ook in Dordrecht binnenstad, Dordrecht Noord of zelfs net buiten Dordrecht in bijvoorbeeld Hendrik-Ido-Ambacht of Papendrecht bezorgen. Bloemenabonnementen voor Dredrecht kunt u helemaal zelf samenstellen. Wij noemen het een flexibel abonnement omdat u bepaalt wat, hoeveel, hoe groot en wanneer wij bloemen bezorgen.

 

BLOEMENABONNEMENT IN DORDRECHT

Sister Sophy bezorgt een bloemenabonnement in Dordrecht. Tevens zal Sister Sophy zelf het boeket opmaken met super verse snijbloemen. Elke 2 weken maken onze professionele binders de boeketten op onze unieke voorwaarden. Dus stijl, eerlijk, schoonheid staat voorop. U ontvangt op uw gewenste bezorgdag uw verse bloemen in een makkelijke verpakking. Klaar om op vaas te plaatsen.

 

BEZORGDAGEN DORDRECHT

U kunt uw boeket verse bloemen gratis laten bezorgen op een van de onderstaande bezorgdagen. 

- Woensdag
- Zaterdag

 

BEZORGING REGIO DORDRECHT


Stel zelf uw bloemenabonnement voor Dordrecht samen

Via bloemenabonnement.nl kunt u zelf je abonnement samenstellen. Eigenlijk is het een super vers abonnement precies zoals jij het wilt. Wij maken wat jij wilt en bezorgen waar en wanneer jij wilt en voor de prijs die jij wilt. Ook in de regio Dordrecht leveren wij een bloemenabonnement zoals jij dat wilt. Momenteel bezorgen wij tweewekelijks de bloemen. Onze boeket bloemen staan gemiddeld 8 tot 14 dagen, dat is nog eens versgarantie.


Bloemenabonnement Dordrecht voor oma, opa of tante

Veel bloemenabonnementen worden weggeven aan oma of opa in een verzorgingshuis. Oma en / of opa krijgen zo elke twee weken een mooi vers boeket bloemen geleverd. De bloemen zitten goed verpakt en zijn makkelijk in een vaas te plaatsen. Het boeket is namelijk al kant en klaar gemaakt.

We krijgen geweldige reacties van onze klanten over een bloemenabonnement voor oma of opa. Ook in de regio van De Hoop ggz, Albert Schweitzer ziekenhuis, in de wijk Zuidhoven, Erasmuslaan of bij het oude stadhuis. Maar net buiten Dordrecht in de dorpen Sliedrecht, Zwijndrecht, Dubbeldam of Sterrenburg kunnen we ook een mooi abonnement laten bezorgen.

 

Stel zelf je bloemenabonnement samen

 

 

PS: Wil je geen bloemenabonnement, maar eenmalig bloemen laten bezorgen in Dordrecht? Bestel dan via de bloemist een bos bloemen voor Dordrecht (dus geen abonnement).