Bloemenabonnement Eindhoven

Voorbeeld bloemen abonnement

Gratis thuisbezorgd

Bestel vandaag uw abonnement en krijg gratis bezorging. 

Stap 1. Kies soort boeket

Kies een bloemenabonnement Eindhoven van Sister Sophy, wij bezorgen zowel bij woonhuizen als bedrijven. In Eindhoven bezorgen wij in de gehele regio, dus ook Veldhoven of gewoon op stratumseind, in het centrum van eindhoven of in een van de mooie gebieden zoals Woensel. Een bloemenabonnementen voor Eindhoven kunt u helemaal zelf samenstellen. Wij noemen het een flexibel abonnement omdat u bepaalt wat, hoeveel, hoe groot en wanneer wij bezorgen.

 

BLOEMENABONNEMENT IN EINDHOVEN

Sister Sophy bezorgt een bloemenabonnement in Eindhoven. Tevens zal Sister Sophy zelf het boeket opmaken met super verse snijbloemen. Elke week maken onze professionele binders de boeketten  op onze unieke voorwaarden. Dus stijl, eerlijk, schoonheid staat voorop. U ontvangt op uw gewenste bezorgdag uw verse bloemen in een makkelijke verpakking. Klaar om op vaas te plaatsen.

 

BEZORGDAGEN EINDHOVEN

U kunt uw boeket verse bloemen gratis laten bezorgen op een van de onderstaande bezorgdagen. 

- Woensdag
- Zaterdag

 

BEZORGING REGIO EINDHOVEN


Stel zelf uw bloemenabonnement voor Eindhoven samen

Via bloemenabonnement.nl kunt u zelf je abonnement samenstellen. Eigenlijk is het geen abonnement meer maar gewoon een bestelling zoals jij het wilt. Wij maken wat jij wilt en bezorgen waar en wanneer jij wilt en voor de prijs die jij wilt. Ook in de regio Eindhoven leveren wij een bloemenabonnement zoals jij dat wilt.

Momenteel bezorgen wij tweewekelijks de bloemen. Onze boeket bloemen staan gemiddeld 8 tot 14 dagen, dat is nog eens versgarantie.


Bloemenabonnement Eindhoven voor oma, opa of tante

Veel bloemenabonnementen worden weggeven aan oma of opa in een verzorgingshuis. Oma en / of opa krijgt zo elke week, elke twee weken of elke maand een mooi vers boeket geleverd. De bloemen zitten goed verpakt en makkelijk in een vaas te plaatsen. Het boeket is namelijk al kant en klaar gemaakt. We krijgen geweldige reacties van onze klanten over een bloemenabonnement voor oma of opa.

Ook in de regio van het Catharina Ziekenhuis Eindhoven, in het St. Anna Ziekenhuis, in de wijk Stratum, Tongelre of bij het philipsdorp. Maar ook net buiten Eindhoven in de dorpen Woensel, Best, Velthoven of Geldrop kunnen we ook een mooi abonnement laten bezorgen.

 

Stel zelf je bloemenabonnement samen

 

 

PS: Wil je geen bloemenabonnement, maar eenmalig bloemen laten bezorgen in Eindhoven? Bestel dan via de bloemist een mooie bos bloemen voor Eindhoven (geen abonnement).