Bloemenabonnement Gorinchem

Voorbeeld bloemen abonnement

Gratis thuisbezorgd

Bestel vandaag uw abonnement en krijg gratis bezorging. 

Stap 1. Kies soort boeket

Kies een bloemenabonnement Gorinchem van Sister Sophy, wij bezorgen zowel bij woonhuizen als bedrijven. In de complete regio van Gorinchem kunnen wij gewoon via onze koerier bezorgen, dus ook Lingewijk, Wijdschild, Haarwijk of gewoon in de binnenstad van Gorinchem. Een bloemenabonnementen voor Gorinchem kunt u helemaal zelf samenstellen. Wij noemen het een flexibel abonnement omdat u bepaalt wat, hoeveel, hoe groot en wanneer wij bezorgen.

 

BLOEMENABONNEMENT IN GORINCHEM

Sister Sophy bezorgt een bloemenabonnement in Gorinchem. Tevens zal Sister Sophy zelf het boeket opmaken met super verse snijbloemen. Elke week maken onze professionele binders de boeketten  op onze unieke voorwaarden. Dus stijl, eerlijk, schoonheid staat voorop. U ontvangt op uw gewenste bezorgdag uw verse bloemen in een makkelijke verpakking. Klaar om op vaas te plaatsen.

 

BEZORGDAGEN GORINCHEM

U kunt uw boeket verse bloemen gratis laten bezorgen op een van de onderstaande bezorgdagen. 

- Woensdag
- Zaterdag

 

BEZORGING REGIO GORINCHEM


Stel zelf uw bloemenabonnement voor Gorinchem samen

Via bloemenabonnement.nl kunt u zelf je abonnement samenstellen. Eigenlijk is het geen abonnement meer maar gewoon een bestelling zoals jij het wilt. Wij maken wat jij wilt en bezorgen waar en wanneer jij wilt en voor de prijs die jij wilt. Ook in de regio Gorinchem leveren wij een bloemenabonnement zoals jij dat wilt.

Momenteel bezorgen wij tweewekelijks de bloemen. Onze boeket bloemen staan gemiddeld 8 tot 14 dagen, dat is nog eens versgarantie.


Bloemenabonnement Gorinchem voor oma, opa of tante

Veel bloemenabonnementen worden weggeven aan oma of opa in een verzorgingshuis. Oma en / of opa krijgt zo elke twee weken een mooi vers boeket geleverd. De bloemen zitten goed verpakt en makkelijk in een vaas te plaatsen. Het boeket is namelijk al kant en klaar gemaakt.

We krijgen geweldige reacties van onze klanten over een bloemenabonnement voor oma of opa. In Gorcum kunnen we dus ook bezorgen bij verzorgingshuizen Rivas Zorggroep, De Schutse of bijv Vegro Thuiszorgwinkel

 

Stel zelf je bloemenabonnement samen

 

 

PS: Wil je geen bloemenabonnement, maar eenmalig bloemen laten bezorgen in Gorinchem? Bestel dan via de bloemist een mooie bos bloemen voor Gorinchem (dus geen abonnement).