Bloemenabonnement Venlo

Voorbeeld bloemen abonnement

Gratis thuisbezorgd

Bestel vandaag uw abonnement en krijg gratis bezorging. 

Stap 1. Kies soort boeket

Kies een bloemenabonnement Venlo van Sister Sophy, wij bezorgen zowel bij woonhuizen als bedrijven. We kunnen via onze bloemenkoerier natuurlijk ook in Venlo centrum, Blerick of zelfs net buiten Venlo in bijvoorbeeld Tegelen, Sevenum of Lomm bezorgen. Een bloemenabonnementen voor Venlo kunt u helemaal zelf samenstellen. Wij noemen het een flexibel abonnement omdat u bepaalt wat, hoeveel, hoe groot en wanneer wij bezorgen.

 

BLOEMENABONNEMENT IN VENLO

Sister Sophy bezorgt een bloemenabonnement in Venlo. Tevens zal Sister Sophy zelf het boeket opmaken met super verse snijbloemen. Elke week maken onze professionele binders de boeketten  op onze unieke voorwaarden. Dus stijl, eerlijk, schoonheid staat voorop. U ontvangt op uw gewenste bezorgdag uw verse bloemen in een makkelijke verpakking. Klaar om op vaas te plaatsen.

 

BEZORGDAGEN VENLO

U kunt uw boeket verse bloemen gratis laten bezorgen op een van de onderstaande bezorgdagen. 

- Woensdag
- Zaterdag

 

BEZORGING REGIO VENLO 

Bloemenabonnement Venlo


Stel zelf uw bloemenabonnement voor Venlo samen

Via bloemenabonnement.nl kunt u zelf je abonnement samenstellen. Eigenlijk is het geen abonnement meer maar gewoon een bestelling zoals jij het wilt. Wij maken wat jij wilt en bezorgen waar en wanneer jij wilt en voor de prijs die jij wilt. Ook in de regio Venlo leveren wij een bloemenabonnement zoals jij dat wilt.

Momenteel bezorgen wij tweewekelijks de bloemen. Onze boeket bloemen staan gemiddeld 8 tot 14 dagen, dat is nog eens versgarantie.


Bloemenabonnement Venlo voor oma, opa of tante

Veel bloemenabonnementen worden weggeven aan oma of opa in een verzorgingshuis. Oma en / of opa krijgt zo elke week, elke twee weken of elke maand een mooi vers boeket geleverd. De bloemen zitten goed verpakt en makkelijk in een vaas te plaatsen. Het boeket is namelijk al kant en klaar gemaakt.

We krijgen geweldige reacties van onze klanten over een bloemenabonnement voor oma of opa. Ook in De Beerendonck, Sinselhof, VieCuri Medisch Centrum of bijvoorbeeld bij Zorglocatie Tollensstraat Blerick.

 

Stel zelf uw bloemenabonnement samen

 

 

 

PS: Wil je geen bloemenabonnement, maar eenmalig bloemen laten bezorgen in Venlo? Bestel dan via de bloemist een schitterende bos bloemen voor Venlo (dus geen abonnement).